map-picture
  • PALU
  • POSO
  • RANTEPAO
  • MAKASSAR
  • MANADO
  • GORONTALO
  • TOGEAN
  • BIRA

SULAWESI

Sulawesi, het vroegere Celebes, heeft van de grote eilanden in de Indonesische archipel de meest opmerkelijke vorm: een orchidee, de letter ‘K’, een schorpioen... de fantasieën lopen ver uiteen. Niet minder opmerkelijk zijn de bezienswaardigheden van het eiland. Bijzondere culturen als de Toraja’s, met hun rotsgraven en opvallende traditionele huizen, prachtige landschappen zoals het karstgebergte van Zuid Sulawesi en de oerwouden van Lore Lindu Nationaal Park, en de grote meren Tempe en Poso. En vergeet niet de bounty-eilanden van de Togean-archipel en het duikersparadijs rond Bunaken. In het uiterste noorden vind je de kleinste primaat ter wereld, de Tarsier oftewel het spookdiertje. Het zuiden en noorden van Sulawesi zijn redelijk ontwikkeld, maar het midden is wat toerisme betreft pioniersgebied.

MAKASSAR TOURS
sulawesi classic
Zuid Sulawesi rondreis hoogtepunten

Prachtige afwisselende landschappen en de bijzondere cultuur van de Toraja's maken Zuid Sulawesi tot een heel bijzonder gebied.
more >

RANTEPAO TOURS
sulawesi lore lindu
Midden Sulawesi met Lore Lindu Nationaal Park

Trekken door de natuur in een berglandschap met mysterieuze megalieten kan in het Lore Lindu Nationaal Park in Midden Sulawesi.
more >

midden-sulawesi-togean
Midden Sulawesi met Togean-eilanden

Midden Sulawesi is een uitgestrekte regio met enkele prachtige en unieke plekken, zoals het Poso-meer en de paradijselijke Togean-eilanden.
more >

POSO TOURS
badavallei
Ontdekkingstocht naar Bada vallei/ 3 dagen

Op 5 uur rijden van het Posomeer, na het volgen van een spectaculaire weg, ligt de prachtig groene Badavallei. Een mooie plek voor een trekking.
more >

MANADO TOURS
Noord-Sulawesi
Noord Sulawesi, rondreis door de Minahasa

Wandel ’s avonds door het oerwoud op zoek naar de tarsier, ’s werelds kleinste primaat, snorkel bij het eiland Bunaken en beklim de Mahawu-vulkaan
more >

Laatste updates