map-picture
  • KOMODO
  • RIUNG
  • BAJAWA
  • MONI
  • MAUMERE
  • LABUAN BAJO
  • RUTENG

KOMODO & FLORES

Het landschap van de oostelijke eilanden Flores, Komodo en Sumba is van een woeste schoonheid. Tijdens een reis over deze voornamelijk Christelijke eilanden slinger je door de bergen, van kust tot kust. Op Flores domineren de vulkanen, op Sumba tref je rollende heuvels zover het oog rijkt. De eilanden zijn dunbevolkt en er komen relatief weinig toeristen; de voorzieningen zijn dan ook eenvoudig. Je maakt kennis met authentieke bevolkingsgroepen, een megalithische cultuur en indrukwekkende traditionele architectuur. De eilanden zijn wereldberoemd vanwege de ikat: geweven stoffen. Vanuit Labuan Bajo op Flores bezoek je Komodo Nationaal Park. Tijdens boottochten naar de eilanden Rinca en Komodo kun je hier de komodovaraan zien, ’s werelds grootste hagedis! Het park biedt daarnaast uitstekende mogelijkheden voor snorkelen en duiken.

MAUMERE TOURS
Trans Flores Classic Tour
Flores&Komodo; hoogtepunten rondreis / 7 dagen

Flores&Komodo;: een ruig landschap, met vulkanen, plantages, rijstterassen en een bijzonder vriendelijke bevolking. Ook ga je Komodo varanen spotten!
more >

flores fietstour
Fietsen op Flores / 6 dagen

Fietsen kun je op verschillende plaatsen in Indonesië, maar een rit over het eiland Flores behoort zeker tot één van de mooiste. Een pittige trip!
more >

MONI TOURS
flores actief
Flores actieve rondreis / 10 dagen

Een actieve reis over Flores: Tijdens deze rondreis bezoek je alle highlights en ga je fietsen, wandelen en snorkelen! En ook Komodo varanen spotten!
more >

Sumba
Sumba hoogtepunten rondreis / 7 dagen

Sumba: traditionele dorpen, bijzondere ikat, kraakheldere watervallen, een ruig landschap en hagelwitte stranden. En bijna geen andere reizigers!
more >

LABUAN BAJO TOURS
komodo
Komodo 2-daagse boottrip / 3 dagen in totaal

Met een privé-boot naar het Komodo Nationaal Park. Je slaapt 1 nacht aan boord en 1 nacht in een hotel: komodo's spotten en snorkelen op koraalriffen!
more >

komodo
Komodo 3-daagse boottrip / 4 dagen in totaal

Bezoek het Komodo Nationaal Park met je eigen boot: 2 nachten aan boord en 1 nacht in een hotel. Bezoek oa. Rinca, Padar, Komodo en manta-point!
more >

Laatste updates