INTERNATIONALE VLUCHT

De meeste reizigers van Indotracks boeken zelf hun internationale vluchten. Het zelf boeken van vluchten gaat steeds makkelijker en is bovendien een stuk goedkoper. Houd daarbij het volgende in de gaten:

-boek je vlucht direct op de website van een vliegmaatschappij (en niet via een tussenbedrijf). Je bent dan gegarandeerd van de beste service, rechtstreeks van de maatschappij zelf.
-betaal met een creditcard, zodat je uitgebreide betaalgaranties geniet. Mocht een vliegmaatschappij zijn diensten niet leveren, dan kun je via de creditcard eventuele betalingen terugvorderen.

De meest gunstige vluchten naar Indonesië worden uitgevoerd door Garuda Indonesia, KLM, Singapore Airlines, Turkish Airlines, Emirates, Qatar Airways, Etihad en Cathay Pacific.

Garuda Indonesia is de enige maatschappij met een non-stopvlucht: van Amsterdam naar Jakarta. Met een overstap in Jakarta en aansluitende, binnenlandse vluchten kun je dan op alle bestemmingen in Indonesië komen.

KLM heeft directe vluchten tussen Amsterdam, Jakarta en Bali  (waarbij je niet hoeft over te stappen), maar deze maken wel een korte tussenstop in Kuala Lumpur of Singapore.

Bij alle overige maatschappijen wordt ergens een overstap gemaakt.

Non-stopvluchten hebben de minste CO2-uitstoot en zijn daarmee het minst schadelijk voor het milieu. Uit het oogpunt van duurzaamheid adviseren wij daarom zoveel mogelijk gebruik te maken van non-stopvluchten. Daarnaast geldt: hoe minder vaak stoppen/overstappen, hoe minder CO2-uitstoot.

Uiteraard kunnen wij altijd adviseren bij de keuze uit vliegmaatschappijen en de meest gunstige vluchten. Mocht je er echt niet uitkomen, dan kunnen wij je verder helpen en een voorstel doen voor een vlucht die wij voor je boeken.

Neem CONTACT met ons op voor een goed advies.

Laatste updates