AUTO MET CHAUFFEUR

Tijdens jouw reis door Indonesië zul je regelmatig gebruik maken van een auto met chauffeur. Dat kan voor een dag zijn, maar vaak reist een chauffeur meerdere dagen met jou door het land. Op alle eilanden van Indonesië waar Indotracks programma’s organiseert hebben wij ervaren chauffeurs die gewend zijn om met westerse toeristen op stap te gaan. Ze kennen de route en de mogelijke activiteiten onderweg, weten goede restaurants, kunnen veel tips geven en zullen je zeker met alles onderweg helpen. Kortom, de chauffeurs zijn jouw gastheer in Indonesië. De meeste chauffeurs kunnen een beetje Engels, sommigen zelfs Nederlands, maar ze zijn allemaal gewend om goed met jou te communiceren. Op plekken waar geen Engelssprekende chauffeurs beschikbaar zijn, zullen wij indien nodig een lokale, Engelssprekende gids in het programma opnemen. De chauffeur is overigens zeker geen gids. Een gids is over het algemeen ook niet nodig tijdens jouw reis. Wil je graag uitleg bij een bezienswaardigheid, dan kun je meestal ter plekke zelf een lokale gids inhuren.

Elf  Kijang innova  Lugage

Het type auto waarmee je door Indonesië rijdt hangt af van het programma en de grootte van jouw gezelschap. Voor de meerdaagse trips maken we gebruik van ruime en stabiele personenauto’s of personenbusjes, zoals een Toyota Kijang of Innova (max. 2 of 3 personen), een Toyota Hiace, Mitsubishi L300 of Kia Pregio/Travello (max. 4 of 5 personen) of een Isuzu Elf (max. 7 tot 8 personen). Bij grotere groepen maken we gebruiken van tourbussen.

Alleen voor eendaagse trips zetten wij eventueel kleinere personenauto’s in, zoals een Toyota Avanza (3 tot 4 personen) of een Suzuki APV (4 tot 5 personen).

Car  Innova inside  Mikrobus

De auto’s en busjes zijn allemaal voorzien van airconditioning en veiligheidsriemen voor- en achterin.

De prijs van een auto met chauffeur is afhankelijk van het aantal dagen, de route en de locatie. Bij de prijs van de autohuur zijn altijd alle kosten inbegrepen, zoals parkeergeld, benzine, tolwegen, de oversteek per openbare ferry van bijvoorbeeld Java naar Bali, alle kosten voor de chauffeur en lege aanrijdagen.

Neem CONTACT met ons op voor een goed advies.

Laatste updates