CONTACT & BOEKEN

Het aanvragen van een reisvoorstel en het boeken van een reis gaat bij Indotracks heel eenvoudig. Stuur een e-mail naar info@indotracks.nl met daarin:

  • jouw contactgegevens (naam, evt. telefoonnummer)
  • de samenstelling van jouw gezelschap (aantal personen; eventueel het aantal kinderen met hun leeftijden)
  • jouw internationale vluchtgegevens (als deze al zijn geboekt)
  • de routes/eilanden waarin je geïnteresseerd bent, met gewenste startdatum
  • al jouw vragen, persoonlijke wensen en opmerkingen op basis waarvan wij een reisvoorstel op maat voor jou kunnen samenstellen. 

Binnen 3 werkdagen beantwoorden wij jouw mail, met een eerste reisvoorstel of eventueel met aanvullende vragen.

Of maak een afspraak en kom langs op ons kantoor in Amersfoort (alleen op afspraak). Met een uurtje brainstormen kunnen we alle ins en outs van een reis doorlopen en op basis daarvan een mooi reisplan maken. Ons adres in het centrum van Amersfoort is:

Indotracks
Windsteeg 4
3811CS Amersfoort

Nadat we alles hebben besproken en jij akkoord bent gegaan met ons reisvoorstel, stuurt Indotracks je een factuur voor een aanbetaling van 20% van de reissom (exclusief vliegtickets en met een minumum van 250,- euro per boeking). Wij gaan dan alle reserveringen vastleggen. Mochten er dan nog onverhoopt wijzigingen optreden, bijvoorbeeld omdat een hotel vol blijkt te zijn of een binnenlandse vlucht duurder uitvalt, dan nemen wij tot uiterlijk 5 werkdagen contact met je op om een alternatief te bespreken.

De restbetaling volgt 6 weken voor vertrek. De definitieve reisbescheiden ontvang je nadat de restbetaling is voldaan, meestal ca. 2 weken voor vertrek.

Bij facturen van minder dan 1000,- euro in totaal worden dossierkosten à 50,- euro per factuur in rekening gebracht. Bij facturen van 1000,- euro en meer rekenen wij geen dossierkosten.

Indotracks is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Tour Operators (GGTO). Voor meer informatie, klik hier:  GGTO. Per reiziger brengen wij hiervoor een publieksbijdrage van 7,50 euro in rekening, die aan het GGTO wordt afgedragen.

Indotracks is ook lid van het Calamiteitenfonds. Voor meer informatie, klik hier: Calamiteitenfonds. Per boeking van maximaal 9 personen brengen wij hiervoor een publieksbijdrage van 2,50 euro in rekening die aan het fonds wordt afgedragen.

Lees de boekingsvoorwaarden van Indotracks, waarin onder andere onze annuleringsvoorwaarden staan vermeld.

Laatste updates