Senggigi opties: fietsen en een kookworkshop

Doe een fietstrip vanuit Senggigi: sawahs met vriendelijke mensen, hobbelige landweggetjes, dorpjes en uitzicht op de Rinjani-vulkaan; het platteland van Lombok is uitermate geschikt om een fietstocht te makenOf volg in de middag een kook-workshop in een lokaal restaurant. Dit zijn leuke activiteiten tijdens een verblijf in Senggigi.

Fietsen
’s Ochtends word je met de auto opgehaald bij je hotel in Senggigi. In 15 minuten sta je aan het startpunt van de fietstocht. Je rijdt al snel over kleine wegen, door dorpjes en langs rijstvelden. Je bezoekt een lokale markt, waar de gids je uitleg geeft over produkten die je misschien nog nooit eerder hebt gezien. Verderop in de route stop je in een dorp met de oudste moskee van het eiland. De paden en wegen zijn over het algemeen goed, maar er zijn af en toe wel enkele korte klimmetjes. De fietstocht eindigt bij de Lingsar-tempel, een plek waar zowel moslims als hindoes bidden.

Kook-workshop
In de middag word je naar een lokaal restaurant gebracht, waar je deze middag een kook-workshop volgt. Je leert over de basisprincipes en ingrediënten van de Indonesische keuken en daarnaast ontdek je ook de bijzonderheden van de lokale Sasak-keuken. Het eindresultaat van de workshop is jouw diner deze avond!

Prijs : 35 EURO per persoon

  • gebaseerd op 2 personen, inclusief ontbijt/laagseizoenprijzen/hotelbeschikbaarheid
  • de tour kan op maat worden gemaakt, aanpassingen zijn mogelijk. Meer informatie: KLIK HIER
  • Hotel of vervoer nodig voor of na de tour? KLIK HIER.
big_img
Map Picture

OPTIES

Dit programma sluit aan op tours vanuit:

Laatste updates