Tangkahan opties: jungle trek, tuben

In Tangkahan zijn verschillende optionele excursies mogelijk: van jungle treks tot tuben

*Trekkings: 
Vanuit Tangkahan zijn verschillende trekkings met lokale gidsen mogelijk. De kortste jungle trek duurt ongeveer 2,5 uur, er is een trekking van 3,5 tot 4 uur, of misschien wil je wel 6 uur met een gids door het tropisch regenwoud trekken. Onderweg legt de gids uit over planten en bomen, vlinders en insecten. Als je geluk hebt, dan zie je grotere dieren als gibbons, makaken, blad apen of zelfs orang oetans.

*Tuben: in een autoband de stromende rivier afzakken. Er is een korte route van ongeveer 30 minuten, of een lange route van 3 uur. Bij de lange route ben je niet 3 uur op de rivier: het is 45-60min tuben tot aan een waterval, hier ga je zwemmen en krijg je een picnic lunch en tenslotte loop je in 45-60 minuten terug naar Tangkahan.

Er is ook een combinatie mogelijk van de kortste trekking (2,5 uur) + de tubing trip van 3 uur. Je bent dan een hele dag actief en onderweg.

*Olifanten: Tangkahan staat ook bekend om de olifanten die hier voor toeristen worden gehouden. Het is mogelijk om activiteiten met de olifanten te doen, maar wij raden dit niet aan. Helaas kunnen wij niet garanderen dar de olifanten op juiste wijze zijn getraind en worden behandeld. Olifantenritjes zijn sowieso 'not done'. Het wassen van olifanten in de rivier kan ook gedaan worden; ook hier hebben wij onze twijfels over en daarom nemen wij dit niet op in onze reizen. Uiteraard is het wel mogelijk om dit zelf ter plekke te organiseren. 

Prijs : 15 EURO per persoon

  • gebaseerd op 2 personen, inclusief ontbijt/laagseizoenprijzen/hotelbeschikbaarheid
  • de tour kan op maat worden gemaakt, aanpassingen zijn mogelijk. Meer informatie: KLIK HIER
  • Hotel of vervoer nodig voor of na de tour? KLIK HIER.
big_img
Map Picture

OPTIES

Dit programma sluit aan op tours vanuit:

Laatste updates